Рецепт бендериків від луцької фудблогерки: як приготувати соковиту страву вдома
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом бендериків.
Про те, як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
«Навіть не думайте що можна купити готові і то вам буде страва, приготуйте один раз свої і зрозумієте чому. То надзвичайно смачно!» - написала Юлія.
Тісто:
- борошно - 360-400 г;
- молоко - 1 л;
- яйця - 5 шт;
- цукор - 2-3 ст.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- олія - 4 ст.л;
Начинка:
- фарш - 600 г;
- цибуля - 1-2 шт;
- сіль, перець - за смаком;
- вода - 2-3 ст.л.
Додатково: 2-3 яйця, вода/молоко - 1 ст.л.
Рецепт млинців:
До яєць додаємо сіль, цукор, олію і перемішуємо до однорідності. Далі поступово додамо молоко і борошно постійно перемішуючи, щоб не було комків. Борошно додавати поступово, бо, можливо, піде менше чи більше, дивіться по консистенції.
Смажимо на сковорідці з обох боків як зазвичай смажите млинці.
Для начинки можна використати будь-який фарш. До нього додати натерту цибулю, посолити, поперчити.
«Я завжди додаю трошки води до фаршу, начинка виходить соковитіша», - ділиться Юлія.
Завертаємо бендерик як показано на відео.
Далі кожен обмокаємо в збитому яйці з каплею води чи молока і обсмажуємо на олії.Викладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир. З цієї порції виходить дуже багато бендериків.
Читайте також:
- Не викидайте бананові шкірки: секрет розкішного цвітіння спатифілума
- Хачапурі за 15 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки
- Як змусити орхідею цвісти взимку: головні секрети догляду