Хачапурі за 15 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати хачапурі за 15 хвилин.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
«Дуже смачно, зʼїдається ще поки гаряче», - написала Юлія.
Інгредієнти (вихід - 4 шт):
- кефір - 300 мл;
- борошно - 450-480 г;
- яйце - 1 шт;
- олія - 3 ст.л;
- сіль - 1 ч.л;
- цукор - 1 ч.л;
- розпушувач - 10 г;
Начинка:
- сир (сулугуні/моцарела) - 360 г;
- яйце - 1 шт;
- масло - для змащування.
В миску вливаємо кефір, додаємо яйце, сіль, цукор, олію і перемішуємо. До борошна додати розпушувач і додати в рідку масу. Замісити тісто (не туго). Розділити на 4 частини.Сир потерти на тертку, додати яйце, перемішати і сформувати 4 кулі.
Розкачуємо тісто, кладемо сир, защіпуємо і ще розкачуємо. Смажимо на сухій сковорідці з обох боків. Гаряче хачапурі мастимо маслом і смакуємо поки сир не охолонув.
Читайте також:
- Як змусити орхідею цвісти взимку: головні секрети догляду
- Чебуреки за 10 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки
- У спатифілума чорніє листя: що робити з рослиною