Рецепт сирних коржиків від луцької фудблогерки: ніжна випічка, що нагадує дитинство

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук запропонувала поринути у спогади дитинства та приготувати ніжні сирні коржики. Вона поділилася простим рецептом, який не залишить байдужими любителів домашньої випічки.
Як приготувати десерт, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- сир кисломолочний – 220 г
- масло – 75 г
- цукрова пудра – 200 г
- борошно – 300-330 г
- яйця – 1 шт. (+1 для змащування)
- розпушувач – 10 г
- сіль – дрібка
Приготування:
Масло кімнатної температури змішати з кисломолочним сиром, цукровою пудрою, яйцем і дрібкою солі. Для однорідної консистенції можна скористатися блендером, залишивши невеликі шматочки сиру.
До отриманої маси поступово додати просіяне борошно з розпушувачем та замісити тісто – воно має бути м’яким і не надто тугим. Розкачати та сформувати коржики, зробити візерунок виделкою, змастити яйцем.
Випікати у духовці, розігрітій до 170°C, протягом 25-30 хвилин.
Читайте також:
- Голландська технологія вирощування картоплі: як отримати до 2 кг бульб з куща
- Рогалики, що тануть у роті: легкий рецепт від луцької фудблогерки
- Буде квітнути без зупинки: чарівне підживлення для пеларгоній