Нещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Бортніком

Війна втрати

У понеділок, 15 липня, на Волині останню земну шану віддали захиснику України з Володимиру Бортніку.

Про це повідомляє Підгайцівська громада.

Траурний кортеж Героя, який мужньо став на захист Батьківщини супроводжувала велелюдна хода та військовий оркестр. Односельці зустрічали ескорт з тілом захисника на вулицях рідної Крупи з прапорами, схилившись на коліна, а дорогу встелили квітами. Спільною молитвою священнослужителі, військовослужбовці, жителі громади, рідні та близькі молили за душу воїна, життя якого обірвалося на війні.

Після прощань вдома, траурна хода рушила до церкви Покрови Пресвятої Богородиці, де відбувся чин похорону. З усіма військовими почестями поховали захисника на чеському кладовищі с. Крупа, поруч із братом.

Бортнік Володимир Сергійович народився 7 вересня 1985 у м. Вараш Рівненської області. Тут закінчив 2 школу. Згодом вступив до Луцького ВПУ будівництва та архітектури (ПТУ №2). Потому родина переїхала до с. Крупа. Володимир працював на будівельних об'єктах за кордоном. Герой був призваний на військову службу у березні 2024. Життя 38-річного сапера інженерно-саперного взводу штурмового батальйону обірвалося 7 липня 2024 року на Харківському напрямку. У захисника залишилася сама мати. Не пройшло і пів року, як родина втратила старшого брата Героя.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Нещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром БортнікомНещодавно родина втратила брата: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Бортніком

Можливо зацікавить