Салат з баклажанів по-корейськи: пікантний рецепт, що підкорить з першої ложки

Салат з баклажанів по-корейськи: пікантний рецепт, що підкорить з першої ложки

Салат із баклажанів по-корейськи — це страва з яскравим ароматом і легкою пікантністю, яка підкорює з першої ложки. Завдяки вдалому поєднанню овочів, зелені та пряного маринаду він стане чудовою закускою до будь-якого столу або смачним самостійним перекусом.

Рецептом в Instagram поділилась кулінарна блогерка iren.lazun, пише Телеграф.

Інгредієнти:

  • баклажани 3-4 шт;
  • морква 1 шт;
  • болгарський перець 1 шт;
  • цибуля фіолетова 1 шт;
  • петрушка;
  • часник 2-3 зубчики;

Маринад:

  • 3 ст.л води
  • 2 ст.л оцту
  • 2 ст.л цукру
  • 0,5 ст.л солі

Як приготувати салат з баклажанів по-корейськи

Баклажани миємо, нарізаємо кільцями, обсмажуємо з двох сторін на невеликій кількості олії приблизно по одній хвилині з кожної сторони, вони не повинні бути повністю готовими, викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Перець, цибулю, зелень нарізаємо, натираємо часник, всі овочі з'єднуємо в герметичній ємності з кришкою.

Для маринаду всі інгредієнти з'єднуємо в окремій посудині, ретельно перемішуємо до розчинення. До овочів додаємо баклажани, заливаємо маринадом, закриваємо кришкою і добре струшуємо, ставимо в холодильник настоятися 6 годин, періодично струшуємо.

Читайте також:

Можливо зацікавить