Сезонна страва: рецепт гарбузових панкейків від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Смончук поділилась рецептом гарбузових панкейків.
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- гарбузове пюре - 200 г;
- молоко - 120 мл;
- яйця - 2 шт;
- цукор - 2 ст.л;
- масло - 25 г;
- борошно - 200 г;
- розпушувач - 5 г.
Приготування:
Гарбузу почистити, нарізати на шматки і зварити до готовності. В посудині переблендерити погружним блендером до однорідності. Додати яйце, цукор і розтоплене масло і знову блендернути. Просіяне борошно з розпушувачем додати частинами перемішуючи і в самому кінці додати молоко. Маса має бути однорідною і без грудочок. Смажити на сковорідці без олії. Викласти ложкою тісто, накрити кришкою і через хвилину - дві зняти кришку і перевернути. Смакувати з джемом, згущеним молоком, медом.
Читайте також:
- Ароматні осінні булочки: рецепт сінабонів від луцької фудблогерки
- Буде ароматною, соковитою й ніжною: як правильно готувати перловку
- Поради по догляду: що робити, щоб орхідея не в'янула