Сезонна страва: рецепт гарбузових панкейків від луцької фудблогерки

Як приготувати смачні панкейки

Фудблогерка з Луцька Юлія Смончук поділилась рецептом гарбузових панкейків.

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • гарбузове пюре - 200 г;
  • молоко - 120 мл;
  • яйця - 2 шт;
  • цукор - 2 ст.л;
  • масло - 25 г;
  • борошно - 200 г;
  • розпушувач - 5 г.

Приготування:

Гарбузу почистити, нарізати на шматки і зварити до готовності. В посудині переблендерити погружним блендером до однорідності. Додати яйце, цукор і розтоплене масло і знову блендернути. Просіяне борошно з розпушувачем додати частинами перемішуючи і в самому кінці додати молоко. Маса має бути однорідною і без грудочок. Смажити на сковорідці без олії. Викласти ложкою тісто, накрити кришкою і через хвилину - дві зняти кришку і перевернути. Смакувати з джемом, згущеним молоком, медом.

Читайте також:

Можливо зацікавить