Швидко, просто і смачно: ліниві голубці за рецептом луцької фудблогерки

Ліниві голубці: швидкий рецепт ситної домашньої страви

Луцька фудблогерка Юлія Симончук презентувала простий рецепт лінивих голубців, які готуються швидше, ніж класичні, але смак залишаєтьcя незмінним.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Для приготування знадобляться:

  • Рис – 1/2 склянки
  • Фарш – 400 г
  • Капуста – 400 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Спосіб приготування:

Нашаткувати капусту, залити окропом і залишити на 10 хвилин, після чого злити воду. Відварити рис до напівготовності (зазвичай 1:2, як зазначено на упаковці), дати йому охолонути. Подрібнити цибулю та моркву, підсмажити до м’якості. Змішати рис, фарш, капусту, обсмажені овочі, яйце, сіль, перець та приправи.

Сформувати кульки, викласти у форму для запікання. Томатну пасту розвести у воді, залити голубці. Запікати при 180°C протягом 1 години. Подавати зі сметаною.

Читайте також:

Можливо зацікавить