Швидко, просто і смачно: ліниві голубці за рецептом луцької фудблогерки

Луцька фудблогерка Юлія Симончук презентувала простий рецепт лінивих голубців, які готуються швидше, ніж класичні, але смак залишаєтьcя незмінним.
Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Для приготування знадобляться:
- Рис – 1/2 склянки
- Фарш – 400 г
- Капуста – 400 г
- Яйце – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2-3 зубчики
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Спосіб приготування:
Нашаткувати капусту, залити окропом і залишити на 10 хвилин, після чого злити воду. Відварити рис до напівготовності (зазвичай 1:2, як зазначено на упаковці), дати йому охолонути. Подрібнити цибулю та моркву, підсмажити до м’якості. Змішати рис, фарш, капусту, обсмажені овочі, яйце, сіль, перець та приправи.
Сформувати кульки, викласти у форму для запікання. Томатну пасту розвести у воді, залити голубці. Запікати при 180°C протягом 1 години. Подавати зі сметаною.
Читайте також:
- Ефективне добриво для помідорів: як отримати великий врожай
- Рецепт сирних коржиків від луцької фудблогерки: ніжна випічка, що нагадує дитинство
- Урожай збільшиться вдвічі: чим підживити малину в березні