Сирні коржики з дитинства: рецепт від луцької фудблогерки

Сирні коржики за домашнім рецептом

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати сирні коржики з дитинства.

Рецептом страви дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний - 220 г;
  • масло - 75 г;
  • цукрова пудра - 200 г;
  • борошно - 300-330 г;
  • яйця - 1 шт (+ 1 для змащування);
  • розпушувач - 10 г;
  • сіль - дрібка.

В миску кладемо масло кімнатної температури, додаємо кисломолочний сир, цукрову пудру, яйце та дрібку солі. Перемішуємо. Я перебила блендером, але шматочки сиру маленькі таки лишила.

Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо тісто. Борошно додавайте поступово, можливо піде менше, щоб не забити тісто. Сильно не місимо, аби все обʼєдналося і зібралося до купи. Розкачати, і сформувати коржі як показала у відео.

Зробити вилкою узор, змастити збитим яйцем і випікати в розігрітій духовці 170 градусів - 25-30 хв. 

Читайте також:

Можливо зацікавить