«Смакота неймовірна»: рецепт кручеників від луцької фудблогерки

«Смакота неймовірна»: рецепт кручеників від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом кручеників.

Про те, як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram»

«Смакота неймовірна», - написала блогерка.

Інгредієнти:

  • куряче філе - 3- 4 шт;
  • вершки 20% - 200 мл;
  • морква - 1 шт;
  • цибуля - 1-2 шт;
  • сир твердий - 50 г;
  • сіль, перець - за смаком;
  • вʼялені томати - 1 б;
  • олія для смаження

Приготування:

Мʼясо порізати на шматки і відбити під харчовою плівкою, посолити, поперчити і в холодильник на 10-15 хв. Тим часом готуємо начинку: посмажити цибулю з морквою до мʼякості, як охолоне додати потертий сир в перемішати.

На мʼясо викладаємо начинку, кладемо вʼялений помідор, завертаємо в рулет, скріплюємо зубочисткою. Смажимо на олії з усіх сторін. Перекладаємо в інший посуд, виймаємо зубочистки.

В сковорідці підсмажужмо часник, додаємо трохи води, кладемо сюди крученики, заливаємо вершками трохи розбавленими з водою і тушкуємо хвилин 20 під кришкою періодично перевертаючи. До готової страви за бажанням додати зелень.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді: сім простих порад

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою

Чорний борщ: волинянка розповіла секрет приготування давньої страви
відео
фото

Чорний борщ: волинянка розповіла секрет приготування давньої страви