«Смакота»: рецепт дуже шоколадного брауні від луцької кондитерки

Рецепт брауні - Мастершеф

Луцька фудблогерка Юлія Віліч поділилась рецептом дуже шоколадного брауні.

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти (форма 20см):

  • 180г чорного шоколаду:
  • 110г вершкового масла;
  • 170г цукру;
  • 3 яйця;
  • 80г борошна;
  • 30г какао.

Яйця збиваємо з цукром впродовж трьох хвилин. Шоколад розтоплюємо на володяній бані або у мікрохвильовій імпульсами. Окремо розтоплюємо масло. З’єднуємо масло і шоколад. Додаємо суміш масла та шоколаду до яєць, перемішуємо. Додаємо просіяні борошно та какао. Вимішуємо до однорідності. Викладаємо тісто до форми. За бажанням зверху викладаємо вишні або будь-які ягоди. Випікаємо при 180 градусах 33хв. Даємо охолонути. Подаємо з кулькою морозива.

«Смакота! Дуже сподобалось! Неймовірно», - пишуть користувачі в коментарях під відео

Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.

Читайте також:

Можливо зацікавить