«Смакота»: рецепт дуже шоколадного брауні від луцької кондитерки
Луцька фудблогерка Юлія Віліч поділилась рецептом дуже шоколадного брауні.
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти (форма 20см):
- 180г чорного шоколаду:
- 110г вершкового масла;
- 170г цукру;
- 3 яйця;
- 80г борошна;
- 30г какао.
Яйця збиваємо з цукром впродовж трьох хвилин. Шоколад розтоплюємо на володяній бані або у мікрохвильовій імпульсами. Окремо розтоплюємо масло. З’єднуємо масло і шоколад. Додаємо суміш масла та шоколаду до яєць, перемішуємо. Додаємо просіяні борошно та какао. Вимішуємо до однорідності. Викладаємо тісто до форми. За бажанням зверху викладаємо вишні або будь-які ягоди. Випікаємо при 180 градусах 33хв. Даємо охолонути. Подаємо з кулькою морозива.
«Смакота! Дуже сподобалось! Неймовірно», - пишуть користувачі в коментарях під відео
Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.
Читайте також:
- Перевірені поради для волинян: як і де найкраще зберігати картоплю, щоб вона не псувалась
- «Неповторний смак»: як на Волині готують хліб за давнім рецептом
- Готується дуже швидко: рецепт фруктового пташиного молока від луцької фудблогерки