Стартова ціна - від 30 мільйонів: у центрі Луцька продають приміщення банку

Стартова ціна - від 30 мільйонів: у центрі Луцька продають приміщення банку

Будівлю філії банку «А-4» разом із земельною ділянкою на вулиці Лесі Українки, 28а в Луцьку продають. Майно перебуває у приватній власності.

Аукціон на сайті «Prozorro. Продажі» оголосило АТ «Кредобанк». Пропозиції учасників приймають до 4 грудня, пишуть Волинські новини. 

Як вказано, продають будівлю філії банку «А-4» загальною площею 533,5 кв. м і власну земельну ділянку для обслуговування приміщення загальною площею 0,0583 га, які розташовані за адресою: Волинська область, Луцьк, вулиця Лесі Українки, будинок 28а.

Кадастровий номер земельної ділянки – 0710100000:11:112:0013.

«Будівля філії банку є окремою будівлею, яка складається з чотирьох поверхів та підвалу. Фундамент – залізобетонні блоки. Стіни – цегла. Перегородки – цегляні. Підлога – ламіноване покриття та плитка. Перекриття – залізобетонні панелі. Покрівля – металопрофіль. Вікна – металопластикові, подвійного засклення. Двері – металеві, дерев’яні. Облицювання – штукатурка, пофарбування акриловими фарбами, плитка. Комунікації – електроосвітлення, водопровід, каналізація, водяне опалення, кондиціонер.

Розташована будівля на центральній вулиці міста; має заасфальтований під’їзд та майданчик для паркування; територія огороджена по периметру. Продаж відбувається з умовою, що будівля буде передана в оренду банку терміном на 12 місяців, згідно з окремим договором оренди», – зазначено в описі лоту.

Стартова ціна – 30 мільйонів гривень.

Стартова ціна - від 30 мільйонів: у центрі Луцька продають приміщення банкуСтартова ціна - від 30 мільйонів: у центрі Луцька продають приміщення банку

Читайте також: 

Можливо зацікавить