Стелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів Дубаю

Стелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів Дубаю

Супермаркет мережі в Еміратах Emirates Co-Operative Society облаштували стелажними системами та касами з луцького виробництва Modern Expo.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці заводу, - пише ІА Конкурент

«Почнімо новий 2024 рік захопливою ритейл-історією, яка прилетіла до нас із сонячного Дубаю — супермаркет мережі Emirates Co-Operative Society.

Emirates Co-Operative Society є найбільшою мережею гіпермаркетів, супермаркетів та мінімаркетів у регіоні. Керівник проєкту з команди ритейлера неодноразово відвідував Україну та був вражений інноваціями, які вміло реалізовує Modern Expo! Він загорівся ідеєю створити подібний проєкт у ОАЕ. І ось результат: прекрасний магазин із сучасним дизайном.

Стелажні системи від Modern Expo демонструють відвідувачам найякісніші та найсмачніші товари. А наші стильні та сучасні касові бокси EVO забезпечують користувачам новий рівень зручності здійснення покупок. Такий магазин хочеться відвідувати знову і знову!

Впевнені, що новий рік принесе нам нові цікаві та успішні проєкти з Emirates Co-Operative Society!» – йдеться у дописі.

На сторінці підприємства також показали світлини результату своєї роботи – вже облаштований супермаркет з товаром на полицях.

Стелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів ДубаюСтелажі луцького виробника закупила найбільша мережа супермаркетів Дубаю

Читайте також:

Можливо зацікавить