Смачний та простий у приготуванні: рецепт суші-торта від луцької фудблогерки

Смачний та простий у приготуванні: рецепт суші-торта від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом смачного та простого у приготуванні суші-торта.

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Приготування рису:

Для торта (форма діаметром 20 см) нам знадобиться 375 г сухого рису спеціально для суш. Продається у всіх маркетах. Спочатку рис потрібно добре промити. Додати до нього 400 мл води. Проварити до закипання, далі зменшити підігрів до мінімального, і варити під щільно закритою кришкою 15 хв. Виключити підігрів і потримати рис під кришкою ще 15 хв. До рису додати три столові ложки рисового оцту. Якщо у вас його немає, можна зробити заміну.

Рецепт:

  • 2 ст. л звичайного оцту;
  • 4 ст.л води;
  • 1 ст.л цукру;
  • 1/2 ч.л солі.

Усе ретельно перемішуємо і додаємо 4 ст.л до гарячого рису. Даємо повністю охолонути.

Для начинки:

  • 200 г лосося, форелі або сьомги;
  • 1 великий огірок;
  • 400 г вершкового сиру;
  • ікра

Збірка торта на відео.

Після приготування відправляємо торт в холодильник на 2 години.

Читайте також:

Можливо зацікавить