Смачний та простий у приготуванні: рецепт суші-торта від луцької фудблогерки
                            Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом смачного та простого у приготуванні суші-торта.
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Приготування рису:
Для торта (форма діаметром 20 см) нам знадобиться 375 г сухого рису спеціально для суш. Продається у всіх маркетах. Спочатку рис потрібно добре промити. Додати до нього 400 мл води. Проварити до закипання, далі зменшити підігрів до мінімального, і варити під щільно закритою кришкою 15 хв. Виключити підігрів і потримати рис під кришкою ще 15 хв. До рису додати три столові ложки рисового оцту. Якщо у вас його немає, можна зробити заміну.
Рецепт:
- 2 ст. л звичайного оцту;
 - 4 ст.л води;
 - 1 ст.л цукру;
 - 1/2 ч.л солі.
 
Усе ретельно перемішуємо і додаємо 4 ст.л до гарячого рису. Даємо повністю охолонути.
Для начинки:
- 200 г лосося, форелі або сьомги;
 - 1 великий огірок;
 - 400 г вершкового сиру;
 - ікра
 
Збірка торта на відео.
Після приготування відправляємо торт в холодильник на 2 години.
Читайте також:
- До святкового столу: рецепт новорічних тістечок від луцької фудблогерки
 - Випічка надовго залишиться м'якою та свіжою: секрет приготування ідеального тіста
 - Різдвяник ростиме, як на дріжджах: чим підживити рослину