Свіжа та морожена: скільки коштує риба на луцьких ринках

У Луцьку на ринках продають живу та морожену рибу.
Продавці кажуть, що найбільше має попит карась і короп, а ще у продажі є соми та щуки, пише ІА «Конкурент».
Так, великі коропи продають по 140 грн за кілограм.

«Зараз такі слабенькі базари, нема людей. Залежить який покупець. Якщо бабка прийде на ту пенсію, то вона візьме там маленьку рибинку. Ну є люди мають гроші, то беруть», – каже продавець.
У іншій точці із живою рибою продають щуку за 180 грн за кіло, а коропа – по 130 - 140 гривень, а також карась – по 80 та 90 грн.
Ціни на морожену рибу
«Хеки, окуні, минтаї, червона вся в асортименті, камбала, мойва, салака, оселедці, риба в асортименті є абсолютно вся...», – розповідає продавчиня ринку.

Ціни на дрібну рибу – від 75 до 100 грн, хекові, минтаєві риби – в середньому 140-155 гривень за кіло. Сайдові, тріскові риби – в середньому 120 гривень.
«Червона риба – цінова політика: якщо на кісточці в середньому від 100 гривень, якщо філейного типу 650 навіть може бути», – каже жінка.
До слова, найчастіше купують на ринку морожені хеки.
Читайте також:
- Сезонна страва: рецепт гарбузових сінабонів від луцької кондитерки
- Використовують свіжим, про запас засолюють, маринують: скільки коштують зелениці на волинському ринку