Технології проти тривожності: камери відеоспостереження серії HOME від GreenVision

Технології проти тривожності: камери відеоспостереження серії HOME від GreenVision

У наші складні часи багато хто замислюється, як знизити рівень тривожності за безпеку власної оселі та благополуччя рідних і близьких.

Поговоримо, як сучасні технології, доступні пересічному споживачеві, допомагають не тільки контролювати безпеку, а й забезпечити відчуття емоційного зв'язку з сім'єю, якщо ви перебуваєте на відстані.

Український бренд GreenVision презентує нову серію Wi-Fi камер спостереження HOME. У цій статті розповімо, як одна компактна, стильна і функціональна камера здатна змінити ваше уявлення про захищеність своєї сім'ї, будинку і майна.

Безпека вашого будинку за допомогою простих і доступних рішень

66fa5a6d01065.webp

Бездротове відеоспостереження для приватного будинку, дачі або квартири базується на використанні IP-камер, які транслюють відео через Wi-Fi. Монтаж мінікамери Wi-Fi не вимагає прокладання додаткових кабелів, оскільки живлення подається від стандартної розетки. Завдяки цьому ви легко зможете самостійно встановити камеру в будь-якому зручному місці та за необхідності змінити її розташування.

Мобільний застосунок дає змогу швидко налаштувати систему відеоспостереження через смартфон.

Поворотні камери з кутом повороту 360° забезпечують максимальний огляд у зоні спостереження.

Функція «сповіщень за рухом» миттєво повідомить вас про підозрілу активність. Тримайте ситуацію під контролем і реагуйте на потенційні загрози (спроба злому, вандалізм тощо).

Запис відео на карту пам'яті дає змогу легко встановити причини різних подій. Наприклад, якщо в будинку щось зникло, ви зможете переглянути запис, проаналізувати його і зрозуміти, що сталося.

66fa5b203beab.webp

У разі відключення електроенергії камера може продовжити роботу від Power Bank.

Щоб розширити можливості відеоспостереження можна вибрати модель з лінійки HOME від GreenVision з двома об'єктивами, зі стаціонарним і поворотним об'єктивом або з вбудованим екраном для відеодзвінка.

Емоційний зв'язок із дитиною на відстані

Сьогодні, коли війна розлучає сім'ї, надзвичайно важливо підтримувати емоційний зв'язок, потурбувавшись, щоб дитина відчувала любов і турботу близьких людей, навіть коли вони далеко.

За допомогою мобільного додатку батько, перебуваючи в іншому місті, зможе в реальному часі бачити, як його малюк грається у своїй кімнаті, почути його сміх й тішитись кожною миттю зростання малечі.

66fa5aa7e00f5.webp

Мама, яка змушена працювати, зможе в будь-яку хвилину переконатися, що дитина в безпеці, і її нічого не турбує. Відеоспостереження через смартфон - це ефективний спосіб контролювати роботу няні або репетитора, щоб бути впевненими в їхньому професіоналізмі.

Камера IP Wi-Fi від GreenVision стане вашим помічником під час дистанційного навчання: ви завжди будете знати, як проходить процес освіти вашої дитини. Крім того, ви зможете ненав'язливо контролювати, чим займається підліток, коли залишається вдома сам.

Функція двостороннього зв'язку перетворить камеру на місточок між поколіннями - бабуся і дідусь зможуть не тільки побачити та почути своїх онуків, а й поспілкуватися з ними. Перебуваючи на відстані, ви зможете підтримувати живий, емоційний зв'язок із малюком, який так важливий у наші нелегкі часи.

Піклування про літніх або хворих родичів

Люди похилого віку гостро потребують спілкування з дітьми та онуками, а відстань робить їхню самотність відчутнішою. Подбайте про те, щоб ваші рідні відчували вашу підтримку, адже ніщо не зрівняється з можливістю почути рідний голос і побачити улюблене обличчя.

Встановіть вдома у літніх батьків камеру спостереження Wi-Fi із серії HOME з екраном і функцією відеодзвінка. Одним натисканням кнопки ви зможете зателефонувати й нагадати про вашу любов і турботу. Вони автоматично побачать і почують вас.

Якщо близька людина хворіє, ви зможете з легкістю спостерігати за її станом на відстані, помічаючи навіть найменші зміни в поведінці або самопочутті. Це дасть вам змогу вчасно зателефонувати лікареві або викликати швидку допомогу, якщо виникне потреба.

Слідкуйте за поведінкою домашніх тварин

За допомогою камери ви зможете спостерігати за своїм питомцем, коли нікого немає вдома, і побачити, що він робить під час вашої відсутності. Може виявитися, що пухнастик налякався гучного шуму з вулиці або просто нудьгує без вас.

66fa5b39be147.webp

Відеокамера для дому GreenVision не тільки допоможе стежити за поведінкою тваринки, а й дасть змогу швидко заспокоїти його на відстані.

Ви зможете звернутися до звірка через відеодзвінок, проголосити його ім'я і побачити, як його вуха насторожуються. Вихованець заспокоюється, почувши ваш голос.

Контролюйте роботу домашнього персоналу

Бездротова Wi-Fi камера стане вашим вірним помічником, даючи змогу контролювати роботу няні, домробітниці, ремонтної бригади та інших співробітників. Це допоможе запобігти крадіжкам і псуванню майна, гарантуючи, що ваш будинок залишається в безпеці.

Використання камер відеоспостереження GreenVision сері HOME дасть вам змогу знизити тривожність, не турбуючись про те, що відбувається вдома. 

Дозвольте собі розслабитися, коли знаєте, що ваша турбота завжди поруч з близькими людьми.

Джерело: посилання на статтю в блозі ГВ