Ціни на м’ясо та сало у Луцьку на ринку: чи зросла вартість перед святами?

Ціни на м’ясо та сало у Луцьку на ринку: чи зросла вартість перед святами?

Напередодні Різдва на Завокзальному ринку Луцька спостерігається традиційне пожвавлення, містяни вже формують святкове меню та прицінюються до головних інгредієнтів. На ринку ціни на м’ясо та сало залишаються різноманітними, а вибір продукції — широким. Проте вартість деяких продуктів знизилась порівняно з осіннім періодом.

Журналісти ВСН відвідали Завокзальний ринок у Луцьку, поспілкувалися з продавцями та дізналися, скільки коштує м’ясо та сало перед Різдвом. 

Ціни на м’ясо та сало у Луцьку на ринку: чи зросла вартість перед святами?

На прилавках свинина представлена різними частинами. Бочок продають по 220 гривень за кілограм, філейка — по 280 гривень. Шинка коштує від 230 до 250 гривень, ребра 200–220 гривень. Лопатка на салі обійдеться у 190 гривень, а без сала220 гривень. Саме ж сало має найбільший діапазон цін — від 60 до 200 гривень за кілограм, залежно від товщини продукту.

Ціни на м’ясо та сало у Луцьку на ринку: чи зросла вартість перед святами?Ціни на м’ясо та сало у Луцьку на ринку: чи зросла вартість перед святами?

Окрім свинини, покупці можуть придбати й інші м'ясні продукти. Популярною на ринку залишається теляча печінка, яка коштує 300 гривень за кілограм, а також кролик, вартість тушки якого коливається від 500 до 800 гривень за тушку залежно від свіжості та розміру.

Читайте також:

Можливо зацікавить