Тіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. Фото

У Луцьку батькам полеглих Героїв вручили посмертні нагороди синів

Луцький міський голова Ігор Поліщук вручив рідним загиблих захисників України - солдатів Олексія Ходирєва, Дениса Костюка та Віталія Шевчука їхні нагороди - ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Ігор Поліщук подякував рідним загиблих військовослужбовців за те, що вони постійно підтримували та допомагали їм, а матерям - що виховали справжніх Героїв та патріотів. Про це повідомили у Луцькій міській раді.

«На превеликий жаль, саме завдяки їхній жертві та подвигу, сьогодні у нашому місті не стріляють, немає такої розрухи, яка є в інших містах на сході України. Діти ходять в школи та садочки, дорослі — на роботу. Продовжується життя відносно в спокійному режимі, - зазначив він. - Хочу вам за це подякувати та подякувати нашим загиблим Героям. Я переконаний, що їхні імена та подвиг назавжди будуть вписані золотими літерами в історію нашого міста».

«Хочу побажати, щоб ці нагороди були для ваших сімей та родин згадкою про велику любов до України, про велику жертовність та справжній патріотизм ваших рідних. Наше місто та наша громада ніколи не забуде про те, що вони зробили для усіх нас», - наголосив міський голова.

40-річний Герой Олексій Ходирєв загинув 2 листопада 2022 року в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Тіло захисника повернули додому через вісім місяців після загибелі у рамках обміну з РФ.

28-річний Денис Костюк загинув 22 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

35-річний Віталій Шевчук загинув 8 травня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Нагороди отримали матері та батьки загиблих Героїв.

Тіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. ФотоТіло Героя повернули додому через 8 місяців після загибелі: у Луцьку батькам полеглих воїнів вручили посмертні нагороди синів. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить

війна в Україні

Вивозив побратимів не на броні, а у цивільному джипі-пікапі: на війні загинув Герой з Луцька Юрій Сілюк

війна загибель
відео

Важке поранення стало смертельним: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Ксенофонтовим

війна прощання

Вважали безвісти зниклим: на Волині прощатимуться із Героєм Романом Кондратюком

напад алкоголь

Каже, що все мов у тумані: лучанин після пиятики напав на компаньйона

Донеччина бої журналіст

«Попри кров та біль бачила навколо себе прекрасне»: спогади про по молоду Героїню з Волині

війна загибель

Дві втрати в громаді на тиждень: на війні загинув Герой з Волині Михайло Мельницький

доброволець війна

Міг не йти на війну: загинув доброволець з Луцька Влад Чайка

війна загибель

Скорботна звістка: у бою загинув Герой з Волині Леонід Ковальчук

футбол Діденко Кварцяний

«Траплялися жорсткі моменти»: ексфутболіст поділився спогадами про роботу з відомим тренером з Луцька