У Луцьку проведуть акцію в підтримку захисників Маріуполя

У Луцьку проведуть акцію в підтримку захисників Маріуполя

Лучан та гостей міста закликають прийти на мирну акцію в підтримку усіх захисників та медиків Маріуполя, які з перших днів повномасштабного вторгнення ворога героїчно боронили місто від ворога. А на сьогодні більшість з них знаходиться в полоні. 

Захід відбудеться на Театральному майдані Луцька у неділю, 20 листопада. Початок акції о 15-ій годині.  

«Ми хочемо аби суспільство не забувало тих, хто героїчно боронив Маріуполь, дехто ціною власного життя. Багато хлопців і дівчат нині знаходяться у полоні, зокрема медики 36-ї окремої бригади морської піхоти. Серед них і наші діти. І найбільше в житті ми хочемо, аби вони якнайшвидше повернулися додому живими. Вони мають знати, що їх дуже усі чекають», - розповіли матері полонених морпіхів Наталія Ніколаєва та Тетяна Россіна, які не побоялися розповісти свої історії журналістам і попри всі складнощі, не опускають руки, а роблять усе, аби повернути своїх дітей додому.

Зокрема вони й зініціювали цю акцію у Луцьку. Але це було б набагато складніше реалізувати без потужної підтримки:

- Луцького міського голови Ігоря Поліщука, який підтримав цю акцію, надав бекоштовно LED-екрани міста для розміщення інформації у підтримку захисників Маріуполя; 

- Луцької міської ради;

- директора Волинського драмтеатру Сергія Скулинця та акторам.

Також важливою ланкою в організації акції стали й працівники Волинської служби новин.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що матері захисників Маріуполя Тетяна Россіна та Наталія Ніколаєва вже понад півроку чекають синів з полону. Пані Наталя аби вчергове привернути увагу суспільства до долі полонених захисників Маріуполя зініціювала збір коштів. Їй вдалося оплатити банери у підтримку воїнів.

Можливо зацікавить