У Луцьку шукають водіїв, які вчинили ДТП і втекли з місць аварій

У Луцьку шукають водіїв, які вчинили ДТП і втекли з місць аварій

Дорожньо-транспортні пригоди трапились днями у Луцьку та Гіркій Полонці. Керманичі транспортних засобів залишили місця подій, наразі правоохоронці встановлюють їхні дані. 

Про це повідомила поліція Волинської області.

9 червня у Луцьку на вулиці Ветеранів, невідомий водій авто, можливо, марки BMW, здійснив наїзд на 63-річного лучанина, який перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора. Чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. 

26 травня у Гіркій Полонці на вулиці Луцькій, невстановлений керманич, ймовірно, мікроавтобуса білого кольору, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Травмованого потерпілого доставили до лікарні, згодом він звернувся за допомогою до правоохоронних органів.

У Луцьку шукають водіїв, які вчинили ДТП і втекли з місць аварій

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування.

Обидва водії залишили місця дорожньо-транспортних пригод та нині переховуються від слідства. Якщо ви стали свідком цих аварій та маєте будь-яку інформацію щодо порушників, просимо повідомити про це поліцію за телефонами: 0505873388, 0966771101 (старший слідчий Андрій Куць) або 102.

Можливо зацікавить