У Луцьку триває реконструкція Стели Героїв

У Луцьку триває реконструкція Стели Героїв

На Театральному майдані почали оновлювати Стелу Героїв: її не будуть розширювати, а лише впорядкують та ущільнять фотографії загиблих. Роботи планують завершити до Дня незалежності. 

Як розповів у коментарі журналістам ВСН директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський, на реконструкцію пам’ятного знаку з бюджету Луцької міської ради виділили 388 тис. грн.

«Фотостенд складається з трьох частин: Герої Небесної сотні, Борці за єдність України (Герої АТО/ООС), Герої нескореної України (бійці, які загинули після 24 лютого 2022 року). Його ми плануємо залишити в тих межах, в яких він є, просто ущільнимо фотографії, зменшувати не будемо, й розмістимо у хронологічному порядку. Завдяки цьому зможемо додати орієнтовно ще 100-120 світлин загиблих Героїв. Роботи плануємо закінчити до 24 серпня, можливо, й раніше», – повідомив Олександр Ковальський.

У Луцьку триває реконструкція Стели Героїв

За словами директора «Луцькреклами», нині фотостенд демонтували, частину завісили банерами зі світлинами й поетапно оновлюють його.

Читайте також:

Можливо зацікавить