У Луцьку жінка сильно травмувалася у маршрутці: чи встановили провину водія

У Луцьку жінка сильно травмувалася у маршрутці: чи встановили провину водія

Лучанка Наталія Граділь 25 червня сильно травмувалася у маршрутному автобусі №2. Тоді вона розповіла журналістам ВСН, що водій навіть не вибачився, а медики діагностували у неї сильний забій. Довелося купувати ліки за власний кошт.

Після інциденту перевізник «Бест Ленард Груп» ініціював внутрішнє розслідування, за результатами якого, у разі доведення провини, щодо водія мали застосовуватися санкції: дисциплінарне та фінансове стягнення. Журналісти ВСН поцікавилися у керівника підприємства Юрія Романюка, чи вже завершено розслідування і які його результати.

За його словами, розслідування досі триває, але є проміжні результати.

Як пояснив Юрій Романюк, спеціалісти «Бест Ленард Груп» передивилися відео. На ньому видно, що жінка заходить в транспорт, у неї в руках багато сумок, вона оплачує проїзд і намагається пройти по салону, автобус в цей час не рушає, адже видно, що у нього відкриті двері як передні, так і середні, а з відкритими дверима, як пояснив пан Романюк, водій не рушає з місця. Та й картинка за вікном не рухалася. В якийсь момент жінка втрачає рівновагу, падає, їй на допомогу прийшли інші пасажирки. Підвели її.

«На тому інцидент був вичерпаний. Постраждала жінка не підходила до водія. Не було сварки чи з’ясування стосунків», - сказав представник перевізника.

Іншими словами, наразі провину водія встановити не вдалося. Але зараз, за словами Юрія Романюка, відео направили у City Card, аби фахівці сервісу вирізали відео з кадрами інциденту і його продовжать вивчати більш скрупульозно.   

Читайте також:

 

Можливо зацікавить