У Нововолинську радилися щодо запобігання та протидії домашньому насильству

У Нововолинську радилися щодо запобігання та протидії домашньому насильству

23 березня заступниця Нововолинського міського голови Ніна Шумська провела засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

У Нововолинську радилися щодо запобігання та протидії домашньому насильствуУ Нововолинську радилися щодо запобігання та протидії домашньому насильству

У Нововолинській громаді за номером 3-14-96 функціонує гаряча лінія для осіб, які стали жертвами фізичного та психологічного насилля. Працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги. З дітьми, які стали жертвами чи свідками насилля у сім’ї, займається служба у справах дітей. Проводять відповідну інформаційну роботу у закладах освіти, комунальних закладах охорони здоров’я, центрі зайнятості.

Детально про проведені заходи із запобігання домашньому насильству у Нововолинській громаді поінформувала начальниця відділу координації надання соціальних послуг, з питань сім’ї та оздоровлення дітей Тетяна Супрунюк.

 

Читайте також:

Можливо зацікавить