Види тонометрів для домашнього використання

Види тонометрів для домашнього використання

Періодичні перепади тиску може помітити в себе кожна людина. Найчастіше, вони трапляються через часту перевтому, недосипання або індивідуальну схильність. Якщо ж подібні коливання зі зміною тиску стають постійним або більш регулярними, то не варто зволікати та відкладати похід до лікаря, щоб не допустити появи інфаркту або інсульту.

З віком подібні симптоми набувають хронічної форми, у зв’язку з чим виникає гіпертонія. Фахівець після огляду та консультації зможе дати більш точну відповідь щодо проблем зі здоров'ям у хворого та розпише рекомендації щодо лікування. У будь-якому разі, у комплексі з лікуванням, яке призначив лікар, необхідно поєднувати регулярний контроль тиску самостійно. Для цього варто купити тискомір для домашнього користування.

Тонометром називається спеціальний медичний пристрій, який за короткий час визначає поточний тиск, що дозволяє вчасно вжити необхідних заходів у разі небажаних стрибків АТ. У мережі салонів Ортомедіка будь-який користувач зможе вибрати найбільш підходящий тонометр, ознайомившись з усіма їх видами, взявши до уваги індивідуальні особливості й свої побажання до майбутньої покупки.

Види тонометрів

Тискомір досить популярний серед користувачів, адже допомагає відстежити найменші коливання тиску. На сайті компанії салону Ортомедіка представлені такі види апаратів:

  • Механічні тонометри – найменш популярні серед усього списку приладів, оскільки це вже застарілий їх вид. Такі тонометри прості в експлуатації, мають доступну ціну, їх точність результатів залежить від правильності здійснення вимірювань. Якщо недостатньо зафіксувати манжету чи невірно зчитати показання – результати діагностики будуть недостовірними. Проте такими апаратами вимірюють тиск навіть в самих маленьких пацієнтів.
  • Напівавтоматичні тонометри є більш вдосконаленим видом пристроїв. Напівавтоматичний пристрій має свій спосіб вимірювання, при якому повітря нагнітається користувачем вручну за допомогою натискання на грушу. Як тільки досягається необхідний рівень тиску, прилад здійснює автоматичне скидання повітря. Показники АТ користувач може бачити на екрані.
  • Автоматичні тонометри - інноваційний пристрій, який робить діагностику без будь-яких зусиль користувача. Користувачеві необхідно лише правильно надіти манжету і натиснути кнопку запуску, далі всі технічні процеси прилад здійснить самостійно. Електронний тонометр вважається еталоном групи даних пристроїв, оскільки він є максимально простим, точним і практичним. Варто зауважити, що ціна на такий вид приладів вища, ніж напівавтоматичні та механічні пристрої.

На сайті інтернет - магазину салонів Медтехніки Ортомедіка представлений широкий асортимент різних тонометрів, серед яких кожен покупець знайде для себе той, який йому найбільше підійде. Також пропонуємо нашим покупцям відвідати мережу роздрібних магазинів салону в таких містах: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Запоріжжя, Нікополь, Кривий Ріг та в багатьох інших на території України.

Ми співпрацюємо виключно з перевіреними виробниками, в товарах яких впевнені, тому вся продукція має відповідні сертифікати якості. З будь-яких питань, що виникли в процесі покупки, ви можете звернутися до фахівців нашої компанії, які допоможуть правильно вибрати та купити медтехніку. Продавці розкажуть, як правильно використовувати прилад і яких рекомендацій необхідно дотримуватись при його експлуатації для продовження терміну придатності. 

Тож, якщо ви потребуєте якісної медтехніки для дому, то вам, варто зазирнути в салон Ортомедіка. Наш великий вибір моделей вітчизняного та європейського ринку дозволяє знайти саме той прилад, який вам необхідний. Покупці виділяють наш салон медтехніки серед конкурентів, тому що саме у нас можна купити всі необхідні запчастини до тонометрів в разі поломки. Також наші фахівці допоможуть підібрати найкращий варіант, проконсультують стосовно правильності використання та подовження експлуатаційного періоду домашнього тонометра.

Читайте також:

Можливо зацікавить