Відомий тренер з Луцька поділися очікуваннями від матчів збірної України в Лізі націй

Відомий тренер з Луцька поділися очікуваннями від матчів збірної України в Лізі націй

Тренер з Луцька Віталій Кварцяний дав прогноз на перші поєдинки національної збірної України у рамках Ліги В Ліги націй проти Албанії та Чехії.

 Легендарний тренерв інтерв’ю сайту «Збірна» поділиdся очікуваннями від матчів збірної України проти Албанії та Чехії в Лізі В Ліги націй, пише Sport express.

Експерт наголосив, що албанці можуть створити неабиякі труднощі підопічним Сергія Реброва.

«Я чекаю, що наша збірна достойно виступить у цих матчах. Але буде тяжко, як ніколи. З Албанією буде важче, ніж з Англією! Албанці дуже агресивні, щільно зустрічають і добре діють в силових єдиноборствах. Вони будуть заважати нам створювати конструктив, розуміючи, що поступаються у класі».

Кварцяний нагадав, що Албанія в групі Євро-2024 гідно протистояла майбутньому чемпіону Європи – Іспанії (0:1).

«На Євро албанці класно грали проти Іспанії, але їм не вистачило майстерності й швидкості. Якщо Англія робить аритмію, показуючи нудний футбол, то албанці грають дуже агресивно».

Чехи також, на думку фахівця, далеко не подарунок.

«Що стосується Чехії, то їхні нападники й захисники переважають нас у зрості, тому треба дуже обережно ставитися до стандартних положень. Тут нашій команді буде непросто. Я думаю, що після Євро чехи додадуть, бо на чемпіонаті Європи у них грало багато молодих гравців, які вже адаптувалися».

Кварцяний ставить на те, що збірна України набере чотири очки у двох іграх.

«Мій прогноз – з албанцями буде результативна нічия, а чехів ми обіграємо, якщо всі наші гравці будуть у найкращій формі», – сказав тренер.

Читайте також:

Можливо зацікавить