Волинянин підірвав гранату у подвір’ї сусіда, є постраждалі

Волинянин підірвав гранату у подвір’ї сусіда, є постраждалі

У ніч на суботу, 13 липня, на Волині чоловік кинув гранату на подвір’я до своїх сусідів. Постраждало подружжя. Нині їм надають необхідну допомогу у лікарні.  

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

Правоохоронці зʼясували, що 43-річний місцевий мешканець, який нині перебуває за рішенням суду під цілодобовим домашнім арештом, прийшов на подвір’я до своїх сусідів. Під час конфлікту з ними він взяв гранату та кинув її. Граната здетонувала, внаслідок цього чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження. 

Зловмисник з місця події зник. Поліцейські оперативно розшукали його та затримали. Наразі також встановлюється, де правопорушник взяв гранату.   

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство та незаконне поводження з боєприпасами.

Також зауважимо, що зловмисник є фігурантом у справі про тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Волинянин підірвав гранату у подвір’ї сусіда, є постраждаліВолинянин підірвав гранату у подвір’ї сусіда, є постраждаліВолинянин підірвав гранату у подвір’ї сусіда, є постраждалі

Читайте також: 

Можливо зацікавить