Вродила на славу: на Волині вже копають молоду картоплю

Вродила на славу: на Волині вже копають молоду картоплю

У селі Судче на Волині вже ласують молодою картоплею. 

Про це пишуть на сайті «Нове життя» - новини Любешівщини».  

Місцеві господарі Некози, як і щороку, найпершими зібрали новий урожай бульб.

Ця сім’я уже традиційно на Любешівщині найраніше садить картоплю. Цьогоріч, як розповіла Ольга Некоз, наорали ще 16 березня.

«Садили, як і завжди, сорт «Беллароса» – він ніколи не підводить», – каже жителька Судча.

Тож днями Некози вже почали копати картопельку, котра вродила на славу.

Читайте також: 

Можливо зацікавить

Вийде, як у ресторані: секретний інгредієнт перетворить варену картоплю на кулінарний шедевр

Вийде, як у ресторані: секретний інгредієнт перетворить варену картоплю на кулінарний шедевр

Скільки коштують овочі на ринку у Луцьку?
фото

Скільки коштують овочі на ринку у Луцьку?

Що додати у деруни, аби вони не розповзалися і були хрумкі: одна проста хитрість

Що додати у деруни, аби вони не розповзалися і були хрумкі: одна проста хитрість

Як каштани допомагають зберегти картоплю свіжою: простий лайфхак

Як каштани допомагають зберегти картоплю свіжою: простий лайфхак

Луцький університет і фермерське господарство створюють лабораторію для вирощування безвірусної картоплі

Луцький університет і фермерське господарство створюють лабораторію для вирощування безвірусної картоплі

Вродять і в спеку, і в холод: які сорти картоплі посадити у 2026 році, щоб отримати рясний урожай

Вродять і в спеку, і в холод: які сорти картоплі завжди дають рясний врожай

На Луцькому ринку дешевшає картопля, а кабачки різко подорожчали
фото

На Луцькому ринку дешевшає картопля, а кабачки різко подорожчали

Підводою та власними силами: як громада на Волині допомагає районній лікарні
відео
фото

Підводою та власними силами: як громада на Волині допомагає районній лікарні

Фіолетова картопля на Волині: фермери вирощують унікальні сорти, які не втрачають кольору після приготування

Фіолетова картопля на Волині: фермери вирощують унікальні сорти, які не втрачають кольору після приготування