Лучанка побувала на зйомках шоу з відомими блогерами

Лучанка побувала на зйомках шоу з відомими блогерами

Лучанка Марія Рєпіна взяла участь у відомому шоу про українських блогерів «Ху іс блогер». Це українське YouTube-шоу, створене популярною блогеркою Тетяною Корячкою (Korya4ka). 

Своїми враженнями лучанка поділилась із журналістами сайту новин Луцька та Волині «Конкурент».

У новому шоу змагаються інфлюенсери та блогери, які проходять різні випробування, щоб перевірити свої навички в блогінгу, творчості та медійному впливі.

Марія розповіла, що продюсери проєкту запропонували їй стати експертом у фінальному випуску та пост-шоу у якості експертки з шопінгу та наставниці байєрів.

Лучанка вже давно займається байєрством (це коли хтось викупляє брендові речі за найнижчими цінами та на найвигідніших умовах і потім перепродає, – ред.), веде про це блог на 45 тисяч підписників та навіть має власний шоу-рум з брендовим одягом та аксесуарами.

«Я погодилась, оскільки дивилась це шоу з першої серії і мені  було цікаво побачити на власні очі, як все відбувається за кадром», – ділиться Марія.

Каже, що після зйомок програми була вражена і зрозуміла, яка це важка робота насправді.

«Зйомки – це не легко і це не просто шоу. Це про людей, про щось більше, про почуття, щирість і глибину, яка є в кожній людині», – каже лучанка.

Вона зазначила, що ведуча шоу Корячка – блогерка-мільйонниця. На зйомках вона розкриває кожного учасника, навчає блогерів-початківців.

«Я побачила наживо всіх учасників і їхні зміни важко було не помітити. Зі свого боку, як блогерка, експертка по байєрству,  я аналізувала кожного учасника та давала поради з точки бізнесу та розвитку в онлайні. Наразі вже вийшло пост-шоу «Ху іс блогер» з моєю участю, а незабаром очікуєм фінал, де я влаштувала перевірку фіналістам яка їх сильно здивувала», – пояснила Марія. 

Дівчина каже, що на власному досвіді вкотре переконалась, що блогерство – це важка праця, а не «просто познімати на камеру», як багато хто думає.

Знайти Марію Рєпіну в соцмережах можна тут, а подивитись шоу можна нижче:

Довідково:

Проєкт «Ху іс блогер» має благодійну складову та спрямований на розвиток нових зірок у соцмережах. Переможець отримає підтримку від блогерки Корячки та продюсування для свого блогу.

Шоу вже стало популярним серед української аудиторії завдяки розважальному формату, цікавим завданням і можливості дізнатися більше про особисте життя блогерів та їхню стратегію створення контенту. Учасники не лише змагаються, але й діляться своїм досвідом, що робить проєкт корисним для тих, хто хоче розвиватися у сфері блогінгу.

Читайте також: 

Можливо зацікавить