Ароматні осінні булочки: рецепт шоколадних сінабонів від луцької кондитерки

Рецепт шоколадних сінабонів

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилася рецептом шоколадних сінабонів з карамельним кремом.

Як приготувати страву дівчина розповіла у соціальній мережі «Instagram».

Рецепт булочок:

  • 165мл теплого молока;
  • 6г сухих або 18г пресованих дріждів;
  • 40г цукру;
  • 2 яйця;
  • 50г розтопленого вершкового масла;
  • 320-340г просіяного борошна;
  • 40г просіяного какао.

До молока додаємо пів столової ложки цукру із загальної маси та дріжджі. Перемішуємо і ставимо в тепле місце на 15-20хв. Далі додаємо яйця та масло. Ретельно перемішуємо. Просіяні між собою борошно та какао додаємо до основи тіста у два прийоми. Спочатку вимішуємо тісто ложкою, потім перекладаємо його на злегка присипану борошном робочу поверхню.

Замішуємо тісто доки воно не стане еластичним і не буде липнути до рук. В процесі замішування, можна трішки змастити руки рослинною олією, щоб тісто не приліпало. Викладаємо його до більшої миски, яку змащуємо олією, накриваємо харчовою плівкою і ставимо втепле місце на 1год. Далі розкатуємо тісто у прямокутний пласт, змащуємо щедро підтопленим вершковим маслом, присипаємо сумішшю какао та цукру (1:7). Скручуємо рулет, який ділимо на рівні частини по 5см. Булочки викладаємо у форму з пергаментом, або змащену маслом і притрушену борошном. Даємо постояти ще 30хв. Випікаємо при 180 градусах 20-22хв. Гарячі булочки відразу змащуємо кремом.

Рецепт крему:

  • 50г вершкового сиру кімнатної темпертаури;
  • 30г карамелі;
  • 20г вершкового масла кімнатної темпертаури.

Вінчиком вимішуємо все до однорідності.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Повернувся додому після 3 років полону: у Луцьку зустріли Дениса Пшаву
відео
фото

Повернувся додому після 3 років полону: у Луцьку зустріли Дениса Пшаву

Дуже смачна борщова заправка на зиму: бабусин рецепт, про який усі питають

Дуже смачна борщова заправка на зиму: бабусин рецепт, про який усі питають

Разом роблять улюблену справу – домашню випічку: історія волинянок
відео

Разом роблять улюблену справу – домашню випічку: історія волинянок

Квашені помідори під капронову кришку: усі пропорції на 3-літрову банку

Квашені помідори під капронову кришку: усі пропорції на 3-літрову банку

У Луцьку судять чоловіка, якого обвинувачують в ухиленні від мобілізації. Він доводить, що непридатний до служби
відео

У Луцьку судять чоловіка, якого обвинувачують в ухиленні від мобілізації. Він доводить, що непридатний до служби

Ексголкіпер «Волині призупинив ігрову кар’єру і став спортивним директором

Ексголкіпер «Волині призупинив ігрову кар’єру і став спортивним директором

Соте з кабачків: легка літня страва, яку можна приготувати за 30 хвилин
відео

Соте з кабачків: легка літня страва, яку можна приготувати за 30 хвилин

Універсальний маринад для помідорів та огірків: формула «3-6-9» додає унікального смаку

Універсальний маринад для помідорів та огірків: формула «3-6-9» додає унікального смаку

Загрожує довічне: досі судять чоловіка, який торік у Луцьку кинув гранату під ноги людям
відео

Загрожує довічне: досі судять чоловіка, який торік у Луцьку кинув гранату під ноги людям