Загинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем Кульбою

Загинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем Кульбою

У суботу, 27 липня, на Волині провели в останню путь військовослужбовця Ігоря Кульбу, який загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя. 

Про це повідомляє Іваничівська громада.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники  громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність та розділити біль втрати з рідними загиблого.

Чин похорону Ігоря Кульби здійснили священнослужителі: Єпархіальний благочинний Володимир-Волинської єпархії, благочинний Іваничівського благочиння, настоятель Свято-Покровського храму, митрофорний протоієрей отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

Востаннє захиснику віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата пролунав трикратний стрілецький салют.

Герой загинув 23 липня 2024 року внаслідок влучання ворожого FPV дрона в автомобіль під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Костянтинівка Донецької області.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Загинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем КульбоюЗагинув від ворожого дрона: на Волині попрощались із Героєм Ігорем Кульбою
 

Можливо зацікавить