Захисник з Волині отримав почесну відзнаку від командувача Сухопутних військ ЗСУ

Захисник з Волині отримав почесну відзнаку від командувача Сухопутних військ ЗСУ

Волинський тероборонівець Петро Гаврилюк отримав від командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Сирсього «Щит переможця».

Про це повідомляє 100 бригада ТрО.

Солдат Петро Гаврилюк, позивний «Турист», служить стрільцем-помічником гранатометника у батальйоні Луцького району Волинської бригади тероборони.    

У цивільному житті чоловік працював тренером-викладачем Луцького районного центру туризму та екскурсій, є кандидатом у майстри спорту з туризму – тож обирати псевдо довго не довелося. Петро Гаврилюк став до лав Волинської бригади тероборони у перші дні широкомасштабного вторгенення. У березні-квітні 2022 року його батальйон першим вирушив у зону ведення бойових дій – прикривав північно-західні підступи до столиці України.

З початку квітня 2023 року – на сході України (Лиманський напрямок).

За виявлену мужність солдат Петро Гаврилюк нагороджений відзнакою Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України «Щит переможця». Нагороду бійцю особисто вручив Командувач СВ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

А вдома на Волині на свого «Туриста» чекає з Перемогою любляча сім’я: дружина Олена Петрівна, 17-річна донька Юлія та семирічний син Олександр

Читайте також:

Можливо зацікавить