Зупинилося серце начальниці управління бюджету та фінансів міста на Волині

Зупинилося серце начальниці управління бюджету та фінансів міста на Волині

На 49-му році життя померла начальниця управління бюджету і фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради Оксана Субицька.

Оксана Мирославівна трудилась у виконавчих органах Володимирської міської ради протягом 25 років, пройшовши шлях від спеціаліста управління соціального захисту до начальника управління економіки та згодом управління бюджету і фінансів. Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Фахівчиня з великої літери, відповідальна, уважна до кожної деталі, чесна, толерантна і щира людина, турботлива мама і дружина – такою назавжди запам’ятають пані Оксану усі, хто її знав та любив.

«Висловлюємо щирі та глибокі співчуття доньці Діані, чоловіку Ярославу Петровичу та усім рідним й близьким покійної. Поділяємо горе родини, підтримуємо вас у ці скорботні дні та спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Нехай душа Оксани Мирославівни знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а світлий, добрий спомин про неї залишиться назавжди в наших серцях та спогадах. Вічна пам’ять», - пишуть у міській раді.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлої.

Можливо зацікавить