«Пампушки на максималках»: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати часникові булочки
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець розповів, як приготувати часникові булочки.
Відповідне відео він оприлюднив у соцмережах.
Ці булочки Дмитро назвав «пампушками на максималках».
Інгредієнти для булочки:
- 110г молока
- 30г цукру
- 20 г свіжих дріжджів
- 250г борошна
- 3 г солі
- 1 яйце
- 40 г вершкового масла
Приготування:
1.Змішати всі інгредієнти, крім масла, близько 7 хвилин.
2.Додайте вершкове масло і перемішайте 15хв.
3.Ферментація протягом 1 години.
4.Розділіть по 85г і сформуйте.
5.Вистоювання близько 1 години.
6.Випікайте при 180(+конвекція) 12-15хв.
Складники начинки
- 200 г вершкового сиру
- 30 г цукру
- 50 г вершків для збивання
Змішати всі інгредієнти.
Часниково-масляний соус:
- 130 г несолоного вершкового масла
- 50г часнику
- 20 г меду
- 3 г петрушки
Приготування:
1.Змішати всі інгредієнти.
2.Наповнити вершки сиром і полити часниковим маслом.
3.Випікаємо при 160℃ протягом 7 хвилин.
Читайте також:
- Великдень 2024: коли пекти паску і фарбувати яйця, щоб не згрішити
- У Луцьку відкриють новий фаст-фуд: що відомо
- Швидко та смачно: волинський-блогер-пекар поділився рецептом яблучного тарт татену