«Пампушки на максималках»: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати часникові булочки

пампушки

Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець розповів, як приготувати часникові булочки.

Відповідне відео він оприлюднив у соцмережах.

Ці булочки Дмитро назвав «пампушками на максималках».

Інгредієнти для булочки:

  • 110г молока
  • 30г цукру
  • 20 г свіжих дріжджів
  • 250г борошна
  • 3 г солі
  • 1 яйце
  • 40 г вершкового масла

Приготування:

1.Змішати всі інгредієнти, крім масла, близько 7 хвилин.

2.Додайте вершкове масло і перемішайте 15хв.

3.Ферментація протягом 1 години.

4.Розділіть по 85г і сформуйте.

5.Вистоювання близько 1 години.

6.Випікайте при 180(+конвекція) 12-15хв.

Складники начинки

  • 200 г вершкового сиру
  • 30 г цукру
  • 50 г вершків для збивання

Змішати всі інгредієнти.

Часниково-масляний соус:

  • 130 г несолоного вершкового масла
  • 50г часнику
  • 20 г меду
  • 3 г петрушки

Приготування:

1.Змішати всі інгредієнти.

2.Наповнити вершки сиром і полити часниковим маслом.

3.Випікаємо при 160℃ протягом 7 хвилин.

Читайте також:

Можливо зацікавить