Швидко та смачно: волинський-блогер-пекар поділився рецептом яблучного тарт татену
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом яблучного тарт татену.
Відповідне відео він оприлюднив у соцмережах.
Підписники волинянина спробували приготувати за його рецептом. Вони написали в коментарях, що приготування займає мало часу, а в результаті виходить дуже смачна страва.
Інгредієнти:
- 100г цукру
- 20г масла
- 500г яблук (очищених)
- 25г темного рому
- 150г тісто листкового бездріжджового
Приготування:
1.Зварити карамель з цукру та масла (це можна зробити або до легкого карамельного кольору або до насиченого коричневого(чим темніша карамель,тим менш солодшим буде виріб)
2.Викласти зверху очищені яблука (Дмитро на цьому етапі ще проварює декілька хвилин і додає трохи темного рому).
3.Тісто розкатати до 3мм і викласти поверх яблук
4.Випікати при температурі 180с 35-40хв
5.Перевернути і дати злегка охолонути
Пекар зазначив, що тарт тарт татен найкраще смакує теплим.
Читайте також:
- Давньоволинська страва: розповіли, як приготувати волоханики
- Рецепт з Волині: як приготувати здобну та ніжну паску без замішування
- Рецепт з Волині: як смачно закрити березовий сік у банки