Рецепт з Волині: як смачно закрити березовий сік у банки

Березовий сік рецепт

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом смачного та натурального березового соку з Волині. 

Відповідне відео він опублікував на своєму ютуб-каналі, пише Знай.ua.

У селі Нові Червища Камінь-Каширського району на Волині Ольга Лозовська, мама трьох дітей, відкрила секрети консервування березового соку 

Закривають сік з апельсинами, шипшиною та навіть м'ятними цукерками.

У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити кип'яченим березовим соком (водою розбавляти не потрібно).  

Рецепт з Волині: як смачно закрити березовий сік у банки

За сезон сім'я може закрити близько 50 таких банок.

Усередину банки можна класти те, чого душа захоче – апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.

 

Рецепт з Волині: як смачно закрити березовий сік у банки

І далі просто закатуєте сік до банок. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніший і корисніший, ніж магазинні.

Читайте також:

Можливо зацікавить