Рецепт з Волині: як смачно закрити березовий сік у банки

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом смачного та натурального березового соку з Волині.
Відповідне відео він опублікував на своєму ютуб-каналі, пише Знай.ua.
У селі Нові Червища Камінь-Каширського району на Волині Ольга Лозовська, мама трьох дітей, відкрила секрети консервування березового соку
Закривають сік з апельсинами, шипшиною та навіть м'ятними цукерками.
У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити кип'яченим березовим соком (водою розбавляти не потрібно).

За сезон сім'я може закрити близько 50 таких банок.
Усередину банки можна класти те, чого душа захоче – апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.

І далі просто закатуєте сік до банок. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніший і корисніший, ніж магазинні.
Читайте також:
- Рецепт з Волині: як приготувати здобну та ніжну паску без замішування
- Весняний бум: ціни на овочі на луцьких ринках
- Готуємось до Великодня: волинський блогер-пекар поділився рецептом швидкої паски
- Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр