Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр

Прикраса для паски

Великдень - одне з важливих релігійних свят для багатьох вірян. У цьому році в Україні Пасха відзначатиметься 5 травня, тоді як католики святкують її 31 березня. До Великодня господині печуть паски. Та великодня випічка повина бути не тільки смачною, але і красивою. Тож волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом мигдалевого кракелюру для паски.

Про те, як приготувати кракелюр, він розповів у соцмережах.

За словами Дмитра, ця скоринка для нього одне з найсмачніших в пасхальній випічці.

Для приготування вам знадобиться 20 грам мигдалевого борошна, 35 грам цукру, 7 грам борошна, 12 грам крохмалю та грам білку. 

Всі інгредієнти потрібно змішати разом. Потім цей крем потрібно нанести на паски та запекти разом із традиційною великодньою випічкою.

Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр

Нагадаємо, раніше ми блогер-пекар поділився рецептом швидкої паски.

Читайте також:

Можливо зацікавить