Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр
Великдень - одне з важливих релігійних свят для багатьох вірян. У цьому році в Україні Пасха відзначатиметься 5 травня, тоді як католики святкують її 31 березня. До Великодня господині печуть паски. Та великодня випічка повина бути не тільки смачною, але і красивою. Тож волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом мигдалевого кракелюру для паски.
Про те, як приготувати кракелюр, він розповів у соцмережах.
За словами Дмитра, ця скоринка для нього одне з найсмачніших в пасхальній випічці.
Для приготування вам знадобиться 20 грам мигдалевого борошна, 35 грам цукру, 7 грам борошна, 12 грам крохмалю та грам білку.
Всі інгредієнти потрібно змішати разом. Потім цей крем потрібно нанести на паски та запекти разом із традиційною великодньою випічкою.
Нагадаємо, раніше ми блогер-пекар поділився рецептом швидкої паски.
Читайте також:
- «Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»
- Авторський борщ: волинянин пройшов до наступного етапу «МастерШеф-13»