Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр
![Прикраса для паски](https://vsn.ua/storage/news/EokL5YThClGMLDEFh5pf4mqfcFVvJo2SYW7DYG1D.png)
Великдень - одне з важливих релігійних свят для багатьох вірян. У цьому році в Україні Пасха відзначатиметься 5 травня, тоді як католики святкують її 31 березня. До Великодня господині печуть паски. Та великодня випічка повина бути не тільки смачною, але і красивою. Тож волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом мигдалевого кракелюру для паски.
Про те, як приготувати кракелюр, він розповів у соцмережах.
За словами Дмитра, ця скоринка для нього одне з найсмачніших в пасхальній випічці.
Для приготування вам знадобиться 20 грам мигдалевого борошна, 35 грам цукру, 7 грам борошна, 12 грам крохмалю та грам білку.
Всі інгредієнти потрібно змішати разом. Потім цей крем потрібно нанести на паски та запекти разом із традиційною великодньою випічкою.
![Окраса пасхальної випічки: волинський блогер-пекар розповів, як приготувати кракелюр](https://vsn.ua/storage/image-icons/m7itauPO3YLw1zkMKVVl5xvmpgcCJuhiNFgPuH1J.png)
Нагадаємо, раніше ми блогер-пекар поділився рецептом швидкої паски.
Читайте також:
- «Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»
- Авторський борщ: волинянин пройшов до наступного етапу «МастерШеф-13»