Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелік

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелік

Уже зовсім скоро день Святого Миколая та Різдво. Це гарна нагода, аби розважити малечу у такий бентежний і неспокійний час. На Волині цьогоріч не так багато місць, де можна побачити святково вбраного дідуся з дитячих мрій. Проте кілька резиденцій все ж відкрилися.

Як довго вони працюватимуть, де саме і чим цікавим розважатимуть малечу - пише Конкурент.

Резиденція в укритті

Мабуть, найбезпечніша з усіх, які тут представлені, адже знаходиться в укритті.

Ця резиденція Святого Миколая буде функціонувати у центрі Луцька з 6 до 10 грудня. Потрапити в неї можна через Арт-галерею «Образ», що за адресою проспект Волі 2.

У резиденції можна буде поспілкуватися зі Святим Миколаєм, розповісти про свої мрії, передати свій лист з побажаннями. Миколай та його помічники радо приймуть кожного гостя та гостю.

Вхід безкоштовний, але донат на ЗСУ вітається.

Графік роботи резиденції: з 14 до 20 год. з понеділка до п’ятниці.

Резиденція в районі Київського майдану

Волонтерка Тетяна Потоцька-Євчук також відкриє резиденцію Святого Миколая у Луцьку. Вона не вперше організовує свято для дітей загиблих військовослужбовців. Про це вона розповіла в ефірі ГІТ.

«Цього року у Луцьку дітки з 1 по 3 грудня можуть прийти до резиденції на свято. Вона буде в районі Київського Майдану на вулиці Задворецька 4 у ресторації «Подвір'я»», — повідомила гостя.

Як повідомила, волонтерка, дітки можуть приходити з усієї Волині.

«Щоб потрапити на захід спочатку треба зареєструватися, подзвонити або написати мені на вайбер за номером телефону: +380679002097», — додала пані Тетяна.Дійство відбудеться з 12 -15 годину дня.

Резиденція у Нововолинську

Цьогоріч у Нововолинську не буде головної ялинки. На місці, де зазвичай стоїть головна новорічна красуня у Нововолинську, буде працювати Будиночок Святого Миколая.

«На жаль, війна триває. Ми попрощалися уже з 49 Героями. Наші свята мають пройти стримано в пам’ять про тих, хто віддав життя заради нас.. Але не дозволимо ворогу забрати свято в наших діток», – зазначив міський голова Борис Карпус.

  
Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелік

Будиночок працюватиме з 1 по 5 грудня на майдані Незалежності. З 16:00 до 20:00 ви зможете прийти з дітками та сфотографуватися з казковими персонажами, написати лист Миколаю. 

6 грудня о 16:00 відбудеться урочисте відкриття Резиденції. Святий Миколай прийматиме наймолодших жителів у своєму Будиночку 6 та 7 грудня. 

Окрім того, з 8 грудня до 8 січня у Нововолинській громаді триватиме благодійний різдвяний марафон. Будуть організовані тематичні заходи, під час яких збиратимуть кошти для потреб Збройних сил України.

Резиденція у Володимирі

Схожа позиція і у громаді Володимира. У зв’язку з воєнними діями, цього року на різдвяно-новорічні свята на центральній площі у Володимирі ялинки також не буде. Про це розповів міський голова Ігор Пальонка. Згодом у фейсбуці він показав, як у місті облаштували будиночок святого.

«Резиденція Святого Миколая у Центрі Культурних послуг невдовзі відчинить двері для наймолодших відвідувачів», – зазначив він.

 

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелікДе на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелік

Резиденція Санти у «Промені»

Також у РЦ «Промінь» функціонуватиме резиденція Санти.

«Малеча зможе зробити святкове фото та загадати найзаповітніше бажання!  А ти уже знаєш, який хочеш подарунок?» – додали організатори.

Отож з 9 по 31 грудня можна буде познайомитися з Сантою та загадати найзаповітніше бажання.

Де на Волині відкрили резиденції Святого Миколая і Санти: перелік

Читайте також:

Можливо зацікавить