Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Із початком повномасштабного наступу росії прапор України та інша символіка стали одним із способів, як показати свою підтримку країні і гордість за приналежність до неї.

Чимало українців зловили себе на думці, що хотіли б мати український прапор у своєму домі. Видання ВСН дізналося, де у Луцьку можна придбати синьо-жовтий прапор.

Український стяг супроводжує людей на акціях за кордоном, де ті гордо його тримають, закликаючи підтримувати Україну і звільнити її воїнів із оточеного міста. Так само не покидає, огортаючи, ніби обіймає їх тіла, на мітингах, де українці гучно заявляють, що «Херсон – це Україна» і не коряться окупантам.

Він лишається на шевронах захисників у нелегких боях, передає привіт рідним із найгарячіших точок, відправляючись з підписами і дякою за підтримку додому. Саме прапор утверджує наші перемоги, піднімаючись над звільненими українськими землями.

Бо синій і жовтий сьогодні у світі – це кольори свободи і незалежности.

Список магазинів:

  1. Переможний мерч від волинського бренду Beyzot
  2. Тенета
  3. Маленька друкарня
  4. Lucky Druk
  5. Printing Lutsk
  6. Поліграфічна майстерня «Друк»

Переможний мерч від волинського бренду Beyzot

Тут український стяг з поліестеру розміром 130х90 см можна придбати за 350 грн. Із такими ж характеристиками є також прапор Волині. 

У наявності - шеврони «ЗСУ» та «Прапор України». Крім звичних виробів з патріотичною тематикою, зокрема футболок, чашок та еко-торб, можна купити магніти, листівочки та стікерпаки.

До речі, 100% із продажів мерчу використовуються на потреби ЗСУ та українців, що постраждали від війни.

Для швидкого зв’язку можна скористатися електронною поштою: [email protected] чи номером телефону: +38 (093) 544-22-64.

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯДДе у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Тенета

Тут можуть запропонувати стяг з прапорної сітки, габардину (можливе додавання на цьому матеріалі вишивки), шовку та атласу. Може бути пошиття «кишені», «на вудку» чи «на  флагшток», з люверсами чи без.

Наразі наявні прапори України та Волинської області форматом 1х1,20 м, що коштують 350 грн. Всі інші - під замовлення в будь-яких розмірах, а вартість прораховується індивідуально.

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Також у «Тенетах» створюють стікерпаки, кошти за продаж яких передають до луцького волонтерського штабу «Ангар». Нині загальна сума переказів зі стікерів – 20 000 гривень. Стікери можна знайти у луцькій кав’ярні Kava Avenue. 

Два роки тому «Тенета» створили бренд із виробництва одягу з принтом, який поновився із початком повномасштабного наступу. У НьюТоні можна купити футболки та шоперами із авторськими патріотичними принтами, зокрема з супергероями України. 

«12 супергероїв України» - це колекція, що була реалізована після спостережень за людьми під час війни: мама пече хліб для захисників, волонтери допомогають захисникам та переселенця, знайомий юнак пішов обороняти країну і ще багато інших прикладів героїв, що існують поряд із нами.

Виробництво знаходиться на вулиці Степана Бандери, 9, куди можна завітати і зробити замовлення або придбати щось із наявного. 

Створення бажаного виробу, якщо його немає в наявності, відбувається у день замовлення або в наступний.

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯДДе у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Маленька друкарня

Прапори тут друкують з атласу та прапорної сітки, розмір залежить від бажання замовника, а ціни починаються від 200 грн.

Стяг може бути з кишенькою для флагштоку.

Крім цього, тут замовити інші товари із патріотичною символікою, зокрема, футболки, кепки, подушки чи горнята.

У поліграфії говорять, що «друкують все і на всьому».

Друкарня знаходиться в Луцьку на вулиці Соборності, 43. Зв’язатися з ними, аби замовити прапор, можна у фейсбуці, через електронну пошту: [email protected] або по телефону: +38 (098) 775-84-30.

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯДДе у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Lucky Druk

Можливий друк чи пошив прапорів будь-яких розмірів з кишеньками, люверсами або із зашиванням під тримач. Можуть бути надруковані на різних тканинах: від поліестру до атласу, також є прапорна сітка і габардин. Стяг може обшиватися бахромою. 

Все прораховується індивідуально, залежно від вибору замовника.

З патріотичної продукції тут також виготовляють магніти, футболки та кепки. 

Розташовані за адресою: місто Луцьк, вулиця Єршова, 11 – ТЦ «Глобус», офіс № 1 (2 поверх) або можна зателефонувати за номерами: +38 (099) 171-11-97,  +38 (096) 76-20-116.

Printing Lutsk

Ціни на прапори:

  • Стяг з прапорної сітки – 362 грн/м2
  • Прапор стандарт (односторонній) – 492 грн/м2
  • Прапор стандарт (двосторонній) – 592 грн/м2
  • Прапор VIP атлас (односторонній) – 588 грн/м2
  • Прапор VIP атлас (двосторонній) – 688 грн/м2.

Також виготовляють багато різної сувенірної продукції, у тому числі - цікаві варіанти настінних карт.

Знаходяться за адресою: м. Луцьк, вулиця Паркова, 2. Для додаткових запитань чи безпосереднього замовлення стягу – номер телефону: +38 (066) 240-99-55 або електронна пошта: [email protected].

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯДДе у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Поліграфічна майстерня «Друк»

Прапори створюють з різних матеріалів розміром 135х90 см. Друк -двосторонній, кріплення може бути у вигляді кишеньки чи люверсів.

Ціни на прапори:

  • Стяг з плащової болоньової тканини – 150 грн
  • Стяг з колібрі (односторонній) - 850 грн 
  • Стяг з атласу (односторонній) - 950 грн
  • Стяг з атласу із бахрамою – 2 800 грн.

Також тут можна купити флагштоки та підставки.

Крім великих розмірів, у друкарні роблять маленькі прапори – настільні – у розмірі 14,5х24,5 см за ціною 15 гривень на нейлоні та 50 гривень на атласі.

Розташовані - на вул. Ярощука 3/1 в Луцьку, а за номером телефону: +38 (050) 377 22 35 можна зв’язатися з працівниками друкарні.

Де у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯДДе у Луцьку купити прапор України? ОГЛЯД

Незабаром 24 серпня – День Незалежності України, тож синьо-жовті стяги повинні майоріти біля будинків чи прикрашати дім, утверджуючи нашу незламність і силу у захисті рідної землі, а зовсім скоро – неодмінну перемогу!

Підготувала: Ольга ЮСКОВЕЦЬ

Можливо зацікавить