«Дуже багато залежить від фортуни»: відомий футболіст з Волині поділився очікуваннями від матчу національної збірної

Україна - Бельгія

Відомий футболіст з Волині Тарас Михалик розповів,  як збірна України зможе досягти позитивного результату у вирішальному поєдинку на груповому етапі Євро-2024.

Про це пише Sport.ua.

26 червня «синьо-жовті» проведуть вирішальний поєдинок групового раунду чемпіонату Європи в Німеччині – з бельгійцями. Своїми очікуваннями від матчу поділився колишній гравець збірної України.

«Я налаштований доволі оптимістично. Думаю, що в української збірної будуть непогані шанси пройти далі, якщо не пропустять в перші 20 хвилин. Слід бути максимально сконцентрованими, бо в бельгійців є кому забивати. Я дуже хотів би помилитися, але думаю, що в паралельному матчі словаки та румуни зіграють між собою внічию, що дозволить їм пробитися до наступного раунду. Тому підопічним Сергія Реброва нічого не залишається, як грати тільки на перемогу. Що може допомогти досягти потрібного підсумку? Передусім, зразкова ігрова дисципліна, в українців кваліфікований тренерський штаб, сподіваюся, що буде взято на озброєння правильну тактику й хлопцям залишається тільки виконати установку. Чудово розумію, що взяти гору буде дуже складно, але треба.

Також кортить, аби фортуна була на нашому боці, бо у вирішальних поєдинках дуже багато залежатиме від того кому вона посміхатиметься», – впевнений Михалик.

Читайте також:

Можливо зацікавить