Готується дуже швидко: рецепт мафінів від луцької фудблогерки

Готується дуже швидко: рецепт мафінів від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом бананових мафінів.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Facebook».

«Дуже швидкий рецепт», - написала Юлія.

Інгредієнти (10шт. по 60гр.)

  • 2 яйця;
  • 110г цукру + 1 пакетик ванільного;
  • 120г розтопленого вершкового масла;
  • 160г борошна;
  • 1ч.л розпушувача (з невеликою гіркою);
  • 200г бананів;
  • 15г молочного або чорного шоколаду (за бажанням).

Приготування:

Яйця кімнатної температури збити з цукром + ванільний цукор впродовж 7 хв. до утворення пишної світлої маси. Додати розтоплене вершкове масло кімнатної температури. Вимішати лопаткою. Додати просіяне борошно та розпушувач. Знову ж таки вимішати лопаткою.

Окремо, виделкою, розтерти 200гр. бананів у пюре. Додати до тіста. Також натерти на тертці шоколад. Додати до тіста. Заповнити паперові капсули на 2/3. Якщо використовуєте металеві - змастіть вершковим маслом і присипте борошном.

Зверху, для хрусткої скоринки, посипати мафіни цукром. Випікати в попередньо розігрітій до 180° духовці 23-25хв. Режим: верх-низ без конвекції.

Читайте також:

Можливо зацікавить