Готується дуже швидко: рецепт мафінів від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом бананових мафінів.
Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Facebook».
«Дуже швидкий рецепт», - написала Юлія.
Інгредієнти (10шт. по 60гр.)
- 2 яйця;
- 110г цукру + 1 пакетик ванільного;
- 120г розтопленого вершкового масла;
- 160г борошна;
- 1ч.л розпушувача (з невеликою гіркою);
- 200г бананів;
- 15г молочного або чорного шоколаду (за бажанням).
Приготування:
Яйця кімнатної температури збити з цукром + ванільний цукор впродовж 7 хв. до утворення пишної світлої маси. Додати розтоплене вершкове масло кімнатної температури. Вимішати лопаткою. Додати просіяне борошно та розпушувач. Знову ж таки вимішати лопаткою.
Окремо, виделкою, розтерти 200гр. бананів у пюре. Додати до тіста. Також натерти на тертці шоколад. Додати до тіста. Заповнити паперові капсули на 2/3. Якщо використовуєте металеві - змастіть вершковим маслом і присипте борошном.
Зверху, для хрусткої скоринки, посипати мафіни цукром. Випікати в попередньо розігрітій до 180° духовці 23-25хв. Режим: верх-низ без конвекції.
Читайте також:
- Що сіяти в червні: 7 культур, які дадуть врожай до осені
- На волинських ринках з’явилася перша молода картопля: скільки коштує кілограм
- Чому полуниця гниє прямо на грядці: 6 головних помилок, яких варто уникати