«Готується просто і швидко»: рецепт шоколадної картоплі від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати шоколадну картоплю.
Рецептом страви дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
«Десерт дитинства який знають і люблять усі. Готується просто і швидко», - написала Юлія.
Вихід - 10 картоплин.
Інгредієнти:
- печиво «до кави» - 450 г;
- масло - 120 г;
- какао - 60 г;
- згущене молоко (сире) - 230 г;
- какао для посипки - 1 ст.л.
Приготування:
Перемолоти печиво, додати потерте холодне масло і перетерти в крихту. Сипнути какао, перемішати до однорідності. Додати згущене молоко, ще раз перемішати до однорідності і сформувати картоплини. Помістити в холодильник на 30 хв. Посипати зверху какао через сито.
Читайте також:
- Грошове дерево здивує цвітінням: найефективніше підживлення для рослини
- Ніжно, ситно та ароматно: як приготувати волинські манники