Хлопець зі звичайної волинської сімʼї з унікальним голосом: співак-парамедик Тарас Тополя зізнався, який молодий артист вразив його

Хлопець зі звичайної волинської сімʼї з унікальним голосом: співак-парамедик Тарас Тополя зізнався, який молодий артист вразив його

Лідер українського гурту «Антитіла» та парамедик, який з колективом пів року рятував людей на Харківщині, Тарас Тополя розповів, що не стежить за сучасним шоубізнесом. Однак є один співак, який вразив фронтмена ще до початку повномасштабного вторгнення Росії – волинянин Ярослав Карпук (Yaktak).

Зараз Yaktak, збирає зали та випускає хіти. Про це Тарас Тополя розповів у інтервʼю на ютуб-каналі «Розмова», пише Obozrevatel.

Увагою співака колись заволодів юний вокаліст з голосом, якого немає в українському шоубізнесі. Лідер «Антитіл» довго з ним спілкувався, давав поради та наставляв, але згодом вирушив на передову, і розмова закінчилася.

«Колись до війни були останні Чорноморські ігри в Каховці, і він там взяв гран-прі. Ми з ним довго спілкувалися з приводу того, як йому рухатися далі. Найголовніше, що я йому казав: ти маєш писати свої пісні. У нього такий прекрасний баритон. Нема таких голосів у нашому шоубізнесі. Я йому казав, що це твоя фішка», – розповів Тарас Тополя.

Коли гурт у повному складі вирушив на фронт, виконавець перестав слідкувати за творчістю молодого артиста, але після повернення зрозумів, що він не витрачав час дарма.

«У нього поставлений голос, дуже красивий, дорогий. Звучить, як масло ллється. Ми пішли на війну, повернулися, а він вже зали збирає. Він молодець. Мені так приємно, що хлопчина своєю працею (досягнув – ред.). Він зі звичайної сімʼї, без якихось капіталів за спиною. Хочеться, щоб не споганився, залишився людиною, не затьмарила слава і гроші», – поділився артист.

Читайте також:

Можливо зацікавить