Їсти разом з тарілкою: рецепт борщу з оригінальною подачею від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом українського борщу в хлібній мисці.
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Рецепт (4.5 літрів)
- 3 невеликі запечені червоні буряки;
- 3 середні картоплини;
- одна невелика морква;
- 150-200г капусти;
- м‘ясо (яловичина (150-200г) та курятина, це або стегно, або дві гомілки);
- одна маленька цибулина;
- 2ст.л томатної пасти;
- 1ст.л приправи для борщу від @iris.seasonings ;
- сіль за смаком:
- 1ст.л оцту.
Процес приготування - на відео.
«Хочеться з'їсти з «тарілкою», - пишуть у коментарях.
Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.
Читайте також:
- Поради для волинських господинь: що робити, якщо каламутніє розсіл у банках з огірками
- «Фісташкова опера»: рецепт смачних тістечок від луцької кондитерки