Їсти разом з тарілкою: рецепт борщу з оригінальною подачею від луцької фудблогерки

Борщ - рецепт

Футблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом українського борщу в хлібній мисці.

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Рецепт (4.5 літрів)

  • 3 невеликі запечені червоні буряки;
  • 3 середні картоплини;
  • одна невелика морква;
  • 150-200г капусти;
  • м‘ясо (яловичина (150-200г) та курятина, це або стегно, або дві гомілки);
  • одна маленька цибулина;
  • 2ст.л томатної пасти;
  • 1ст.л приправи для борщу від @iris.seasonings ;
  • сіль за смаком:
  • 1ст.л оцту.

Процес приготування - на відео.

«Хочеться з'їсти з «тарілкою», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.

Читайте також:

Можливо зацікавить