Італійський рецепт кабачків: проста й смачна страва для всієї родини

Кабачки — універсальний овоч: їх тушкують, запікають, смажать і навіть маринують. Рецепт італійської кухні покаже, як легко перетворити прості кабачки на ситну страву для всієї родини.
Як приготувати цукінелу, опублікували його на TikTok-акаунті «lifeechiara», пише Телеграф.
Інгредієнти:
- кабачки — 2 шт.;
- червона цибуля — 1 шт.;
- рисове борошно — 50 г;
- кукурудзяне борошно — 50 г;
- вода — 100 мл;
- оливкова олія;
- сіль, перець;
- тертий сир;
Спосіб приготування:
Кабачки нарізати слайсами. Цибулю нарізати півкільцями.
Змішати овочі, додати рисове та кукурудзяне борошно, посолити, поперчити, перемішати. Додати воду, продовжуючи ретельно перемішувати.
Викласти кабачкове тісто на деко, розміром 25х30, застелене пергаментом, розрівняти. Присипати тертим сиром, змішаним з кукурудзяним борошном. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
Читайте також:
- Квашений буряк: простий рецепт, який зберігає всі вітаміни
- Воздвиження Господнє — чи можна 14 вересня працювати на городі
- Хрусткі кабачкові слайси замість чипсів: простий рецепт