Куди у Луцьку подіти ялинку після свят

Куди у Луцьку подіти ялинку після свят

Цьогоріч, як і минулого року, у Луцьку не створювали спеціальних пунктів для прийому новорічних ялинок. Куди подіти дерево після свят, дізнавалися журналісти ВСН.

Ялинки після різдвяно-новорічних свят можна лишити у місцях для великогабаритного сміття біля контейнерних майданчиків, а звідти їх заберуть комунальники. Також їх можна привезти в центр управління відходами «Чистий Луцьк», що розташований на вулиці Трункіна, 7.

Також лучани практикували завозити ялини у Луцький зоопарк, проте директорка комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко розповіла журналістам ВСН, що наразі тварин забезпечили свіжою хвоєю підприємці, яким не вдалося продати ялинки напередодні свят.

«Ті ялинки, що нам привозили після свят минулі роки, - сухі та непридатні для годівлі тварин. Ми приймали їх, але використовували задля обігріву, як дрова.

Стосовно цьогорічних свят ситуація дещо змінилася: 31 грудня і 1 січня підприємці, які не реалізували ялинки, привезли їх нам. Тож ми частуємо тварин свіжою хвоєю, яка є дуже корисною». 

Людмила Денисенко додала, що у зоопарку дерева прийматимуть, проте підуть вони на опалення, тож у великій кількості їх привозити не потрібно.

Куди у Луцьку подіти ялинку після святКуди у Луцьку подіти ялинку після святКуди у Луцьку подіти ялинку після святКуди у Луцьку подіти ялинку після свят
Зимові світлини Луцького зоопарку

Читайте також:

Можливо зацікавить