Курячі гомілки з новорічним ароматом: рецепт від луцької фудблогерки
До Нового року залишилось зовсім небагато часу. Господині замислюються, які страви приготувати на святковий стіл. Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом курячих гомілок з новорічним ароматом
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Рецепт:
- 6 курячих гомілок;
- 4 ст.л рідкого меду (якщо у вас зацукрився, трішки розігрійте);
- 2 ст. л гірчиці;
- 3 ст.л рослинної олії;
- цедра одного лайма;
- приправа до курки;
- адигейська сіль.
До меду додаємо гірчицю, олію, цедру, приправу та сіль. Перемішуємо ретельно. Купаємо в маринаді гомілки, закриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 5 год. Гомілки викладаємо на фольгу, зверху присипаємо сушеною зеленню, щедро поливаємо соком лайма, викладаємо шматочки апельсина та розмарин. Запікаємо при 180 градусах 40-50 хв. Після 20 хв поливаємо гомілки маринадом.
Читайте також:
- Новорічні донатси: рецепт від луцької кондитерки
- Знадобиться лише 10 хвилин: 3 лайфхаки, як швидко зварити буряк
- Дієве підживлення: чим удобрювати фікус, щоб швидше виріс