Курячі гомілки з новорічним ароматом: рецепт від луцької фудблогерки

Курячі гомілки - рецепт

До Нового року залишилось зовсім небагато часу. Господині замислюються, які страви приготувати на святковий стіл. Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом курячих гомілок з новорічним ароматом

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Рецепт:

  • 6 курячих гомілок;
  • 4 ст.л рідкого меду (якщо у вас зацукрився, трішки розігрійте);
  • 2 ст. л гірчиці;
  • 3 ст.л рослинної олії;
  • цедра одного лайма;
  • приправа до курки;
  • адигейська сіль.

До меду додаємо гірчицю, олію, цедру, приправу та сіль. Перемішуємо ретельно. Купаємо в маринаді гомілки, закриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 5 год. Гомілки викладаємо на фольгу, зверху присипаємо сушеною зеленню, щедро поливаємо соком лайма, викладаємо шматочки апельсина та розмарин. Запікаємо при 180 градусах 40-50 хв. Після 20 хв поливаємо гомілки маринадом.

Читайте також:

Можливо зацікавить