«Кварцяний відпочиває на його фоні»: хто був жорсткішим за легенду «Волині»

«Кварцяний відпочиває на його фоні»: хто був жорсткішим за легенду «Волині»

Колишній півзахисник запорізького «Металурга» Сергій Рудика поділився, хто був жорсткішим за легенду «Волині» Віталія Кварцяного.

 Сергій Рудика в  інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про свої враження від колишнього президента запорізького «Металурга» Ігоря Дворецького, який запам’ятався йому своєю незвичною поведінкою, пише Sport expres.

«Тоді його поведінка виглядала незвично. Він міг сам виходити тренувати, придумувати якісь вправи. Заняття тривали по три години, поки ми не зробимо те, що він собі намалював у голові.

Дворецький любив футбол та вкладався у нього. Розумів він гру своєрідно, бо не був футбольною людиною. Однак через стільки років маю визнати, що для клубу та футболістів Дворецький робив дуже багато», - каже Рудика.

Рудика зізнався, що Дворецький був більш емоційний, ніж Віталій Кварцяний.

«Бувало, і мені влітало. Кварцяний відпочиває на його фоні. Дворецький міг дуже жорстко пройтися. Іноді було навіть страшнувато. Міг зачиняти команду на базі. Бувало, по два-три дні сиділи після поганих результатів», - зазначив він.

Колишній гравець «Металурга» пригадав, як президент клубу хотів, що запорізький колектив грав у футбол Пепа Гвардіоли.

«Він міг тренеру о третій годині ночі зателефонувати та сказати: «Їдь на базу, будемо дивитися «Барселону». Це була нормальна ситуація. Його мрією було, щоб «Металург» грав як «Барселона». Це ж були часи золотої «Барселони Гвардіоли». Тоді, мабуть, усі хотіли грати в тікі-таку».

Читайте також:

Можливо зацікавить