«Поки я живий не залишу спроб»: Кварцяний розповів про намагання відродити великий футбол у Луцьку

«Поки я живий не залишу спроб»: Кварцяний розповів про намагання відродити великий футбол у Луцьку

Колишній наставник луцької «Волині», голова Волинської асоціації футболу Віталій Кварцяний розповів про намагання відродити великий футбол у Луцьку.

Про це пише Sport ua.

Кварцяний зазначив, що намагається відродити ФК «Волинь».

«Поки я живий, я не залишу спроб відродити ФК «Волинь». Але багато розповідати не хочу – щоб не злякати потенційних інвесторів. Успіх любить тишу.

Луцьку є завод підшипників, один із небагатьох в Україні, який функціонував і давав продукцію. Він належить шведській компанії SKF. На своє 70-річчя я поїхав у Гетеборг на дитячий турнір. Там я зустрівся з керівництвом SKF. Зустріч допоміг організувати мій колишній вихованець «Раймонд Лайзанс», який знає англійську і шведську мови. Він якраз привіз на турнір молодь ФК «Рига».

Я шукаю багато варіантів: колись і з китайцями зустрічався, і з американцями. Китайці три роки тому хотіли купити ФК «Волинь». Я поговорив із керівництвом, вони – ні «так», ні «ні», і в підсумку відмовилися продавати клуб. Потім війна поламала всі плани», – розповів екстренер.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну луцька «Волинь» виступала у Першій лізі, але на новий сезон команда не заявилась та втратила професійний статус.

Читайте також:

Можливо зацікавить