Мав підвезти, а сам ледь не зґвалтував: біля Луцька затримали водія-зловмисника

Мав підвезти, а сам ледь не зґвалтував: біля Луцька затримали водія-зловмисника

На Волині затримали водія, який ледь не зґвалтував та пограбував свою пасажирку. Йому оголосять підозру одразу за двома статтями. Йдеться про вчинення насильницьких дій сексуального характеру та грабіж, скоєний в умовах воєнного стану.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Інцидент трапився у п'ятницю, 7 липня на автодорозі поблизу с. Чаруків Луцького району.

«Їдучи в автомобілі «Фольксваген Гольф» з 22-річною дівчиною, 32-річний водій зненацька з’їхав з головної дороги з метою зґвалтувати її. Дівчина на ходу автомобіля намагалась покинути транспортний засіб, згодом вибігла та почала втікати, лишивши свої речі в авто. Наздоганяючи пасажирку, зловмисник намагався зняти з неї одяг, однак тій вдалось добігти до головної дороги, щоб попросити допомоги», - розповіли у поліції. 

Нападник тим часом викинув її речі з автівки, але дороговартісний мобільний телефон залишив собі і зник у невідомому напрямку. Після дзвінка дівчини на лінію 102 на місце одразу направились наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького РУП. Зловмисника знайшли в одному з сіл Володимирського району менш, ніж за годину.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Належний транспортний засіб вилучено.

«Сьогодні йому оголосять підозру та обиратимуть запобіжний захід – тримання під вартою», - додали правоохоронці.

Читайте також: 

Можливо зацікавить