Морквяний сік на зиму: покроковий рецепт

Як правильно зробити морквяний сік?

Морквяний сік — це не лише смачно, а й дуже корисно. Він містить безліч вітамінів і мікроелементів, які підтримують імунітет і покращують загальний стан організму. Приготувавши морквяний сік на зиму, ви зможете насолоджуватися його смаком і користю у холодну попру року.

Готується морквяний сік досить просто, а виходить він дуже яскравий, ароматний, смачний і корисний, - пише GreenPost.

Інгредієнти:

  • морква — 1 кг;
  • цукор — 3 ст. л.;
  • вода — 1 л.

Приготування

Моркву очистити, промити під проточною водою, нарізати кубиками та подрібнити в блендері до однорідного стану.

Залити моркву 500 мл води й варити на середньому вогні 15-20 хвилин.

В 500 мл води додати цукор і варити сироп на середньому вогні до повного розчинення цукру.

З'єднати сироп із морквяним соком і проварити ще 5-10 хвилин.

Розлити сік по заздалегідь стерилізованих банках, щільно закрутити кришками, перевернути й закутати в ковдру до повного охолодження.

Морквяний сік на зиму готовий.

Читайте також:

Можливо зацікавить