На Волині чоловік їхав вантажівкою без водійських прав: що відомо

На Волині чоловік їхав вантажівкою без водійських прав: що відомо

На Волині чоловік вдруге за рік отримав штраф за керування вантажівкою без водійського посвідчення. Тепер він не зможе отримати права наступні п’ять років і має сплатити штраф понад 40 тисяч гривень.

Про це пише ІА Волинській новини з посиланням на постанову Любомльського районного суду.

Зранку 12 червня Вадим О. керував автомобілем MAN автодорогою М-07, не маючи прав на керування таким транспортним засобом. За подібне правопорушення його зловили вдруге за рік.

У грудні минулого року чоловіка вже притягували до адмінвідповідальності. Тоді його оштрафували і на рік позбавили можливості отримати права.

На розгляд справи порушник не з’явився, хоча про дату та місце розгляду справи його неодноразово повідомляли. Захисники водія до суду також не прийшли, будь-яких заяв чи клопотань не подавали.

Вину керманича підтверджено протоколом, відеозаписом подій, копією постанов суду про повторність вчинення правопорушення.

Суд визнав Вадима О. винним за ч.5 ст.126 КУпАП і оштрафував його на 40 800 гривень. Крім того, чоловік отримав заборону на керування транспортними засобами на п’ять років.

Читайте також:

Можливо зацікавить